HKD Novosti obznanjuju

Poštovani predsjednici regionalnih knjižničarskih društava, drage kolegice i kolege!

Vjerujemo da su članovi vaših knjižnica kako prije, tako i za vrijeme te nakon ljetnog radnog vremena knjižnica sudjelovali u provođenju  raznih projekata, aktivnosti ili prisustvovali seminarima i konferencijama za koje bi knjižničarska zajednica sasvim sigurno željela i trebala doznati. Cilj nam je učiniti knjižnice vidljivima kako kolegicama i kolegama iz struke, tako i društvu općenito, a razmjena informacija i mišljenja u našoj struci uvijek je davala dobar rezultat. Novosti HKD-a za to su idealan prostor!

Imate li zanimljivu informaciju, priču, fotografije, projekt, razmišljanja na temu ili jednostavno važnu obavijest, može ih poslati na adresu rinahlaca@gmail.com ili na mail novosti@hkdrustvo.hr.

Osim toga, veliki broj naših kolega ima spisateljski talent. Rado bismo pročitali njihove priče, stihove ili eseje pa makar i pod pseudonimom. Malo humora ne bi bilo na odmet! Nemojte da vas spriječi pomisao da se ne znate dobro izraziti ili staviti svoje misli na papir. Tu smo da to pročitamo, popravimo, dopunimo, „uljepšamo“ i stavimo u Novosti, tako da svi doznaju za vašu inicijativu, događanje ili projekt!

U iščekivanju materijala,

Uredništvo Novosti HKD-a